Projecten Projecten Stichting Vrienden van Cello

Gewone wensen van speciale mensen

Stichting Vrienden van Cello zet zich in om alle gewone wensen van speciale mensen te laten uitkomen. Samen maken wij dromen van cliënten van Cello waar. Stichting Cello is een zorginstelling met een van de laagste overheadkosten van Nederland: zo veel mogelijk budget voor goede zorg (jaarlijks onderzoek Berenschot). Zo doet ieder waar hij goed in is: de een verleent goede zorg en de ander laat wensen uit komen.

Stichting Zandstaete heeft recentelijk een financiële bijdrage geleverd voor de aanschaf van een vleugel. De vleugel in het Multi-functioneel centrum (MFC) van de Binckhorst was aan vervanging toe. De vleugel wordt gebruikt om de kerkdiensten, feesten en andere ontmoetingen in het centrum muzikaal begeleiden. Mede dankzij een donatie van Stichting Zandstaete kan er genoten worden van de mooie klanten uit de vleugel.