Projecten Projecten Stichting Musical Den Bosch 800
Stichting Musical Den Bosch 800


Het doel van Stichting Musical Den Bosch 800 is om, op basis van ideële uitgangspunten, materiële en organisatorische randvoorwaarden scheppen, voor de projectmatige realisatie van grootschalige gemonteerde theatermuziek producties waarbij amateurs in alle theaterdisciplines in een professionele omgeving (creatief en productioneel) in de gelegenheid worden gesteld deel te nemen en zich te ontwikkelen.
 
Uitgangspunt is dat er geen gebruik wordt gemaakt van bestaande muziek en teksten waardoor sprake is van schrijf/compositie opdrachten aan auteurs en componisten zodat er steeds een oorspronkelijke en unieke artistieke productie ontstaat.
 
Zondagochtend 4 september is in de Theater Wissel aan de Bossche Parallelweg de aftrap gegeven voor Casino de Musical. Een grote Theaterproductie van de Stichting Musical Den Bosch 800, die aankomend jaar van 8 tot en met 18 juni in Theater aan de Parade op het programma staat. De voorstelling is een ode aan het oude theater, dat daarna letterlijk wordt gesloopt.