Projecten Projecten Jaarlijkse kerstviering Vincentius
Vincentius Vereniging

Sinds 2001 organiseert de Vincentiusvereniging 's-Hertogenbosch jaarlijks vlak voor kerst een feestelijke proeverij voor ca. 800 Bosschenaren die het hard te halen hebben in onze samenleving. Denk hierbij aan eenzame ouderen, daklozen en families die onder het bestaansminimum moeten leven.

De kerstviering voor deze kwetsbare groep mensen vindt dit jaar wederom plaats in het Theater aan de Parade op 22 december. Ook dit jaar heeft Stichting Zandstaete een mooie financiële bijdrage geleverd, waardoor het ook in 2016 weer mogelijk is om deze Kerstproeverij te realiseren. Ton Rombouts, burgemeester van 's-Hertogenbosch is ambassadeur van de Kerstproeverij. Lokale hulpverleningsinstanties melden de gasten aan en zij ontvangen een uitnodiging op naam.